Sjukhus

Fick en tid på lasarettet på barnmottagningen igår kl 14.45, vi var där och tog stick i fingret, vägde och fick träffa hennes läkare, provet visade att hon hade förhöjd sänka, vilket tyder på att nåt inte är som de ska, men de kunde inte hitta nåt annat fel, ingen öroninflammation eller nåt fel med halsen eller lungorna osv. Däremot var hon väldigt oroad över vikten, och över hela matsituationen. Så hon ville börja om med allergiutredningen.
Vi fick åka hem men fick en ny tid till idag för att ta om provet och se om de blivit bättre eller sämre.
Så imorse var vi där och det blev stick i fingret igen.
Provet visade samma som igår, så ingen förbättring alltså. Men eftersom febern börjat ge sig så tror hon att det är på bättringsvägen. Ska ha kontakt imorgon igen angående hur de gått och om febern kommit tillbaka.
Men vikten kunde hon inte släppa så vi blev nerskickade på stora labb för att ta glutenprov, hb, järn och levervärden. Mirre som redan hade tröttnat på doktorer och undersökningar var inte glad när vi fick komma in och sätta emla-plåster i armvecken. Men de gick över fort, vi tog en sväng till pressbyrån och satte oss i soffan utanför och väntade, plåstren ska sitta en timme. När de gått nån minut så hade hon somnat där på soffan, sen gick vi tillbaka, jag bar henne så hon sov vidare. Tyvärr blev de inget roligt uppvaknande, för de började med att vi var tvungna att dra bort plåstren. Då blev hon riktigt ledsen och ville hem. Men fick henne att visa armarna för sköterskan på labb, men hon kunde inte hitta något bra ställe och sticka så hon gick och hämtade en annan som var bättre och mer erfaren. Men de hjälpte inte så mycket, var 3 st som höll i henne, 2 ggr provade de i den armen men de gick inte, det var för små kärl, sen bytte vi arm och då funkade det. Stackars Mirre var så slut så hon orkade knappt kämpa emot på slutet. Sen blev hon glad när hon fick välja 4 st klistermärken.
Ett klistermärke för varje rör blod man lämnat sa sköterskan att man fick ta:)
Sen fick vi åka hem, M somnade innan vi hunnit ut från parkeringen!
Hon är lite piggare nu och åt en bit bröd men klagar direkt på magont efteråt.
Läkaren ska ringa imorgon om hon fått några av provsvaren, men glutenprovet dröjer till nästa vecka.
Nu kollar hon på playhouse disney och halvsover, ska se om vi inte kan gå ut en promenad om jag bäddar ner henne i stora vagnen. Tyke behöver rastas lite:)
Han har förresten tappat 4 tänder! Börjar bli stor!


M sover utanför labb



Kommentarer
Postat av: Ramona

Hej o tack för senast! Det får vi göra om snart =)

Hur har det gått med Mirre?

2010-09-29 @ 10:24:22
Postat av: carola

hej tack själv de var roligt. var lite trött bara och Mirre var inte på sitt bästa humör, har varit på lasarettet 2 dagar denna veckan med och idag var jag där men behövde inte ha med Mirre. Ska iväg nu men ska uppdatera lite senare ikväll om jag hinner. kram

2010-09-29 @ 16:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0