Juli snart slut med...

Jag började jobba igen i onsdags, inte roligaste veckoschemat att börja med! Jobba 8 dagar i rad + börja efter semestern att gå upp 03.45 i 5 dagar i sträck! När man vant sig att få sova lite längre..

Så ni kanske förstår att de inte hunnits med så mycket bloggande!
Har inte tid riktigt nu heller, är meningen att jag ska röja massa här hemma.
Vi har haft en tornado i vardagsrummet och hallen! Miranda heter den! phuuu..
Nej dags att återgå till plockandet, har ett fullt "schema" denna veckan, mycket som ska fixas och ordnas, och i slutet av veckan åker vi ner till skåne över helgen, så de ska packas osv med..
Så kommer mera uppdateringar när vi kommit hem:)




Glömde skriva att vi var på lasarettet i fredags, Mirre tog lite tester, pricktestet fick vi veta direkt, det visade inget precis som alla redan visste men nu har vi åtminstone gjort det sa läkaren, hade det visat positivt så hade vi vetat med 100% nu vet vi bara med 99%. Sen fick vi även tillåtelse att prova kokt mjölk, är vissa alelrgiska som tål det. Så när allt lugnat ner sig lite härhemma så ska vi testa det, men just nu har mirre en dålig ätperiod, säkert pga värmen som var, de börjar bli bättre nu när de varit regn, igår åt hon massor av mat så efter skåneresan provar vi.
Mirre var suuuper duktig och sa inte ett ljud när de stack henne 3 ggr. Hon hade sin docka med sig som också fick göra test. Haha.. Vi hade sån tur med att vi fick Märta igen, hon är jättebra med barn och tar sig tid med dom även om de är folk som väntar efter.

Semester pågår

Ja som sagt jag har semester så har fullt upp med bad, sol och bara njuta av livet.
Bjuder på lite bilder..


M i västerås


Trött


Somnar på badland



Älskade M<3


Miranda

Mirre kunde cykla själv dagen efter hon fick cykeln, alltså med stödhjul. Förut har hon inte kunnat trampa alls men nu så cyklar hon fort, lite för fort ibland, hon har inte riktigt koll på bromsen helt än.
Har hänt lite sen sist jag skrev, haft skånebesök, varit i ullared och varberg. Hinner inte skriva mer ska fixa lite härhemma, ser ut som bombnedslag med ullaredspåsar osv..


M med sin nya gunga som hon köpte i ullared för lite av födelsedagspengarna.


M i varberg

RSS 2.0