Det blir aldrig som tänkt sig..

Ja operationen var ju planerad till den 18e och jag hade fixat ledigt och krånglat med jobbet osv, den 17e ringer sköterskan från handkirurgen och säger att de är tvugna att ställa in operationen.. Lagom panik fick jag!! Fick en ny tid den 12/4!!! nästan en månad fram. Sa till henne att de här krånglar till allt vääääldigt mycket men hon kunde inte göra nåt. Sa att dom kan ringa mig om de får nåt återbud så kommer jag direkt. Sen var de ju bara att ringa jobbet och förklara situationen, de som redan fixat vikarie och gjort om schemat osv. Det som krånglade till saken ytterligare var ju att A börjat jobba natt den dagen jag började va ledig så han är borta 17-05 och vi hade bara sommardäck på ena bilen så de fanns ju ingen chans att jag skulle kunna ta mig dit dom vanliga tiderna, men jobbet sa att de skulle lösa sig, jag skulle skriva ner en lista med vilka tider jag hade bil och så fick vi utgå från den. La på och satte mig och skulle börja med listan, då ringer de igen. Då var de sköterskan igen hon hade fått ett återbud den 30e:) Så de var ju mindre än 2 veckor dit, så ringde tillbaka till jobbet och så kom vi överens att jag skulle jobba dom 2 helgerna som var kvar och kompa efter helgerna och resten av dagarna tog jag ut mina sparade sem dagar från förra året. Så de löste sig iaf:)
Nu sitter jag här med handen i paket!!

Operationen blev inte riktigt samma som förra gången, denna gången grävde dom lite extra och öppnade upp mera för att komma åt och se, nerven hade som tur va inga skador men de såg smalt ut i karpaltunneln så den har troligtvis varit klämd. Förra gången gick allt smidigare och tog kanske totalt 15-20 min från att jag låg på bordet tills handen var i bandage.
Denna gången tog de längre tid, armen var blodtom i över 15 min, så på slutet var de riktigt obehagligt och gjorde ont i fingrarna. Sen tog de ju en stund och sy ihop så totalt tog de kanske 35min. Är glad att de är över iaf, när allt är klart innan de sätter på bandaget så ska man röra tummen mot lillfingret för att de ska se att allt funkar, men hur jag än gjorde så gick de inte, kunde inte röra fingrarna alls. Så jag fick sitta i ett rum utanför och kolla tv en liten stund tills de såg att jag kunde röra dom. Blodcirkulationen behövde lite tid på sig att komma igång, fick inte ha mobilen på där annars hade jag tagit en bild på mina vita likfingrar;) Sen blev de blå och vit flammiga.
Jag har mycket ondare i handleden denna gången, så det ska bli väldigt intressant och se hur långt de öppnade upp. Men jag får hålla mig i 14 dagar..

Mirre och jag har hittat på en massa de här dagarna jag var hemma innan

Pusslat


Hälsat på hos Stefan och Ulrika


Byggt tågbana


Gjort våfflor


Lekt i snön


Lekt med Honda


Matat ankor


Lekt med maten..

Ja en massa saker och mer ska de bli.. :)

Nej nu ska jag vila lite..


Ser ni Honda?? Galen katt som ger sig upp i en syrenbuske och sitter och gungar för grenarna håller inte henne, till slut ramla hon ner!!

Vinter vinter vinter försvinn!!

Som ni kanske märker så har inte bloggen hunnits med på ett tag, har helt enkelt inte orkat/hunnit med.
Förra veckan jobbade jag 41 timmar, är väl normalt egentligen men prova vara ute i 41h, i minusgrader och snö och is och försöka jobba i de när allt som kan krångla på jobbet gör de, kan lova att man har inga problem att somna på kvällen. Idag har jag komp och imorgon med, sen på onsdag har jag tagit semester och på torsdag då är de operation som gäller.
Så förhoppningsvis kommer de bloggas lite mera framöver då jag får lite mera tid.
Ska bli så underbart att få mera tid med Mirre.

Det har ju hänt en del sen sist. Jag och Andreas har fyllt år, vi gjorde smörgåstårta och hade kalas/fest på lördagen efter.
Vi har skaffat ett multigym i källaren:) Så har tränat en del, men inte lika mycket som jag skulle vilja. Mamma och Bengt har varit här och hälsat på. Andreas kör natt till jönköping denna veckan så jag är ensam hemma 16-04.
Ja de har hänt massa, kommer inte på allt nu. Lägger in lite bilder istället:)


Ett rådjur har flyttat in på Andreas mammas altan!


Mirre


Födelsedagsblommor


Ballerina


Mycket jobb


Gjort smörgåstårta för första gången


Idag njöt vi av de fina nästan vårvädret!

Nej nu ska jag sova lite (hänga tvätt först).. ska upp med barnen imorgon..


RSS 2.0