En JOBBig vecka..

Har jobbat mycket denna veckan, så de är skönt med helg:)
Allt går bra med Tyke, de händer färre o färre "olyckor" inne. Men de gäller att vara snabb ut med honom efter han sovit.
Imorgon börjar valpkursen, och jag har åkt på världens förkylning så hoppas verkligen jag kan gå. Får proppa i mig ipren.


ÄNTLIGEN

Idag kom september schemat och på det så står det att vecka 39 ska roboten igångsättas!!! Äntligen!!!!!!
Hoppas bara de blir så med!

Ska lägga mig snart för imorgon ska vi upp tidigt allihop (utom A förstås).
Fredrik börjar skolan och Mirre ska till dagis kl 8.00.

Lite bilder:


Tyke


Såå kul att leka i torven!!


När man är busig och badar i både koskit och torv så måste man duscha innan man får åka hem!!


Tittut


Klättrar



Regn och mera regn..

Igår åkte jag direkt från jobbet till veterinären, var lite tidig så vi gick en sväng utanför, tänkte att de var bra om han kissade innan vi gick in, men nej han kissade inte han hade bara en sak i huvudet, stirra på fiskmåsarna som flög över åkern bredvid, hade han inte haft koppel så hade han stuckit efter dom all världens väg. Fåglar, cyklister, bilar och folk som springer har börjat bli roliga saker som man ska jaga!
Sen gick vi in och fyllde i lite papper, Tyke fick sin spruta och blev allmänt kollad, och sen gick vi ut till receptionen för att läsa av chippet och få en valpbox med foder och lite annat i. Båda tjejerna i receptionen kom och lekte med lite med honom sen åkte vi hemåt, så han tyckte nog det var ett kul ställe. Nu ska vi inte dit förrän han är 6 mån på tand/bett kontroll.
Lite senare åkte vi till degerfors till marknaden och tivolit, hade ställt in mig på att svärmor skulle få gå med barnen och jag och Tyke gå låååångt bort från alla människor för han är ju fortfarande rädd ibland. Men jag stoppade ner honom i Mirres vagn och där satt han hela tiden utom när jag gick en sväng med honom i en park så han skulle få kissa. Köpte ett grisöra till honom så det låg han och tuggade på en bra stund. Många som gick förbi skrattade och pekade o gav kommentarer, att hunden fick åka vagnen osv haha. Några säljare i ett telenortält kom fram och frågade om de fick ta en bild! hehe
Det var mycket folk och de gick väldigt bra, så de känns kul. Är bra träning för honom så han vänjer sig. Sen när vi kom till bilen somande han på en gång och sen sov han en långt stund efter vi kommit hem med. Det var jobbigt att gå på marknad!




Sommaren är över

Ja de känns verkligen som sommaren är slut, har jobbat hela helgen och de var iiiinte roligt men nu är den över och ska njuta av mina 2 lediga dagar, sen blir de marknad till helgen, och på fredag ska Tyke till veterinären och få vaccination. Han är 12 veckor nu.





Miranda vill ha mat... Nej hon ska göra en grimas:)






Ska ge mig på tvätthögen nu tror jag.. pust..

Tyke

Har inte så mycket tid för datorn, har fullt upp att lära Tyke var man ska kissa/bajsa!
Dagarna bara flyger förbi..

Just nu sitter jag och försöker ringa veterinären men de är bara upptaget och telefontiden är snart slut:( Måste boka tid för andra vaccinationen.

Lägger in lite bilder, orkar inte skriva mer just nu.



Så nu kom jag äntligen fram, så nu är andra vaccineringen inbokad.


Galen!

Nej nu måste jag sluta, innan Tyke ätit upp hela hallen!

Tyke


Nu är vi en mer i familjen!!

Tyke blir 10 veckor idag.


RSS 2.0