Same same but different

Ja de har inte hänt så mycket på sistone, de vanliga.

Fick kallelse i fredags. så den 18 mars opereras jag igen. Så blir troligtvis hemma hela april. Hoppas de blir en fin vår så man kan vara ute mycket med barnen då.



jag och Fredrik var i löfbergs lila arena förra lördagen och kollade på disney on ice. De va roligt. Så nästa år går vi nog igen, kanske mirre får följa med då.

Nu ska vi fika lite, bakade kanelbullar förut idag.

Februari

Så har de blivit februari, och snön bara vräker ner varje dag känns de som, vi har snövallar överallt nu så att man ser knappt om de går folk för de är så höga.
I helgen var vi på besök i eskilstuna, barnen åkte skridskor.


Annars har de inte hänt så mycket, har varit sjuka, barnen har byggt en snögrotta och Mirre gillar att pärla.








Pärlar med de stora idag, hon har börjat med de små också och de är roligast men de ligger mest på golvet sen haha.. Så jag var lat och gav henne de stora! Sen har hon inte så många små än, bara en liten burk men tråkiga färger, hon önskar sig småpärlor med fina färger (mycket rosa) i present när hon fyller 3år.

Var ju på handkirurgen den 25e och då fick jag remiss för operera vänsterhanden också, hon skrev snarast möjligt på lappen till sköterskan som bokar OP-tiderna så de återstår och se när jag får komma in, troligtvis inom 1 månad men vi får se. Jobbet gnällde att de inte gick att jag var borta vecka 8 så får väl bli efter det.

Nej nu blir de att starta en brasa sen hoppa i säng och kolla tv.
Jobbedags imorgon kl 5! och med all denna snö som vräker ner så måste jag åka hemifrån senast 04.00!

Godnatt alla läsare


RSS 2.0