Heja Abbe

Har sökt på födoämnesallergier mm mycket på sista tiden, av en slump hittade jag en blogg om en kille som heter Abbe. Han föddes med hjärtfel, sen visade de sig att han har ett kromosomfel.
Har läst från början och jag tycker de är en jätteintressant blogg, kommer helt klart följa den i framtiden med.

www.hejaabbe.com


Idag var de luciatåg på dagis, Miranda som bara varit med och övat lite innan idag var duktig, trodde hon skulle vägra gå med men de gick jättebra, men så fick hon ju gå med sin favoritfröken.
De hade beställt lussebullar till henne men när de fick dom stod de att de var spår av mjölk i dom. Men de hade ringt så köket hade fixat fram nya UTAN komjölksprotein:)
Mirres läkare ringde idag, vi ska komma in och ta nya blodprover denna veckan, hon ska testas för lite olika födoämnen. Vet inte exakt vilka än.
Sen har hon ju sagt hela tiden att de är högst osannolikt att hon är glutenintolerant för blodproverna har visat negativt, 4 gånger!
Men nu har hon plötsligt ändrat uppfattning och nu ska hon träffa en specialist och de ska diskuteras om de kan vara så iallafall, och om de ska göra en tarmbiopsi.
Kanske inte den roligaste undersökningen men på så små barn söver dom och hon känner ingenting. Hellre det och man kan få veta säkert om de är det eller inte! Nu är de ju inte säkert de blir så heller men de vore ju skönt att få ett svar som man kan lita på, för blodproverna är tydligen inte att lita på!
Men han är inte anträffbar förrän efter jul och nyår så vi får vänta ett tag innan vi får veta nåt.

Imorgon sätts mjölkroboten igång:)
Så jag mjölkade alla för sista gången imorse! Så mycket nytt att lära sig!



http://www.youtube.com/watch?v=eHJTTVlt4lY&translated=1
här kan du se lite hur en vms-robot funkar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0