Det var inga vattkoppor!

Har helt glömt av bloggen ett tag, har varit lite mycket annat.
Sist jag skrev hade M vattkoppor, eller de trodde vi iallafall, men de visade sig att de var inte det. Vet fortfarande inte vad dom där utslagen var! Några dagar senare fick hon nässelutslag också, så vem vet! Bvc-tanten gav några förslag på vad de kunde vara, minns inte alla nu men ett var iaf nån födoämnesallergi, min första tanke var att nu har hon blivit allergisk mot soja också! Men de är högst osannolikt!
Efter dom där utslagen så har de iaf bara varit sjukdomar efter vartannat tycker jag, förkylning, 40gr feber, hemsk hosta, krupp, och nu verkar de som hon åkt på en släng förkylningsastma också. Känns som vi varit på barnmottagningen en gång i veckan typ.
Magen är i uppror och hon äter inte igen nu, men hoppas de bara beror på medicinerna och att hon piggnar till!
Antar att de där knappa kilot hon gått upp för några veckor sen är som bortblåst igen!
Som sagt situationen känns en smula hopplös!

När jag skulle logga in här hade jag helt glömt bort lösenordet hit, blev tvungen att begära ett nytt och då ska man logga in på mailen man använde när man starta kontot, dvs min gamla mail som jag använder till sidor som man får massa skräp skickat till sig från sen. Vill inte ha massa reklam till riktiga mailen även om de kommer lite dit med! Iallafall var de ett tag sen jag kollade den.. Hmm

kolla in inkorgen!:/


Snön vräker ner och jag ska jobba i em. M sitter och kollar på playhouse disney nu, jag ska gå och försöka få i henne en macka.




Kommentarer
Postat av: Ramona

Stackars stackars Miranda. Ska det aldrig vara något slut på eländet =(

2010-12-08 @ 17:03:08
Postat av: carola

nej de verkar inte så. Har haft mailkontakt med en barnläkare från örebro som har forskat inom glutenintolerans och han tyckte att barnmottagningen skulle ta ett annat prov än det de gjort redan, för vad jag vet så har de bara tagit ett sorts prov för att kolla gluten och det finns två olika. Ska ringa dom på måndag och tjata lite till. Annars kommer jag kräva remiss till örebro där de finns specialister.

2010-12-11 @ 20:04:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0