Händelserik helg

Lördag:

Gick upp 5.30 när A skulle iväg, han tog motorcykeln till Eskilstuna då för o kolla på stubbrace, så hjälpte han få med alla grejer.
Sen blev de sängen igen.
Mamma kom och knackade på på morgonen, då hade vi inte riktigt vaknat till än, så M var fortfarande uppe i sitt rum och lekte lite, och jag hade knappt klätt mig. Så M och mamma satt i hennes rum en stund och packade upp lite saker som mamma hade med. Kläder mest:)
Sen gick vi ner och åt frukost.
Sen dök Bengt också upp så vi bestämde att vi skulle åka till örebro.
Så Mamma o Bengt tog barnen och gick tillbaka till vandrarhemmet, och jag tog bilen dit. Sen var vi där en liten stund innan vi åkte till örebro, blev en tur på bauhaus först. Sen marieberg, miranda skulle ju till BR sa hon, men när vi kom dit så brydde hon sig inte om att gå in i affären hon tog bara en katalog och satte sig i vagnen och läste den ett bra tag. Sen blev de lite lunch på chili wok, dom öppnade 8 oktober så har aldrig ätit där förut. De hade buffe så man fick ta vad man ville av åtta wokade rätter, 4 friterade rätter, ris, nudlar och olika såser. Jag åt mest kyckling och nudlar. Miranda ville inte ha nån mat som vanligt men fick henne att doppa lite friterad kyckling i sötsur sås.
Sen gick vi lite i klädesaffärerna, sist blev de handla på coop.

Söndag:
Söndagen har vi mest varit ute. Först var vi ute och gick en runda på morgonen, sen lagade mamma mat till alla vid 13-14 tiden och efter de så ville miranda ut igen så vi gick en låååång runda runt hela svartå och sen en bra bit i skogen. M somna i vagnen till slut så då fick vi gå hem och väcka henne med lite efterrätt:)
Sen följde mamma med oss på kvällen o nattade miranda.


Nu kommer de snart och säger hejdå för nu ska de åka hemåt igen, och jag ska jobba idag.


M står och kikar ner på allt folk som åker rulltrapporna


Åker helikopter utanför coop


Provar sina nya vinterskor om de är bra att klättra med



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0