Tors-Fre skåne

I går morse kl 03.00 ringde alarmet på mobilen. Då var de dags att packa i sakerna i bilen och åka till skåne.
Vid 9-tiden var vi framme. Tog in våra väskor och saker och bytte om, sen åkte vi hem till mamma och bengt en stund innan de var dags att åka till kapellet och ha minnesstund för mormor.
De gick bra fast de var ganska jobbigt ett tag. Efter blev de frukost hos mamma med brorsan och hans sambo emma. De ska få en bebis i höst:) Så då blir man faster!! Låter gammalt!;)
Troligtvis blir de en liten pojke:)

Efter frukosten hos mamma åkte vi tillbaka till lägenheten och bytte om, sen åkte vi till lund till pappas jobb. Där var vi en bra stund, kollade in alla grejer och hittade lite fel bland hyllorna och priserna haha. För er som inte vet jobbar pappa på killbergs. Sen hämtade vi lite mat som vi käka där i lunchrummet.
Sen åkte vi, hem och bytte om till träningskläderna och sprang, eftersom jag varit sjuk(förkyld och hosta) så har jag missat 2 träningspass så A ligger före mig i schemat.
Så vi sprang var för sig, fast på samma ställe, sprang längs ån så långt gångstigen gick och tillbaka.
Sen blev de en dusch innan vi mötte upp pappa som slutat jobba på konsum där vi handla lite gott till kvällen, kollade lite tv och lekte med flisan hos pappa. Hon är inte alls rädd för oss längre, jättekelig så nu känns de nästan jobbigt att lämna kvar henne där. Fast pappa behöver lite sällskap så de är bättre hon bor hos honom.
Slutade med att vi åkte hem vid 00-tiden, blev lite väl sent med tanke på att vi gått upp 3.
Vi sov till 7.50 hade gärna sovit längre men vi behövde iväg. Åkte till lund, autoexperten och köpte hjullager till bilen för de var helt slut trots att A bytte de för nån vecka sen. Så de bytte A i ösregn på pappas jobbparkering! Lagom kul!!
När de var klart gav vi oss iväg hem mot svartå. När vi kommit en kanske 2 mil på motorvägen så blev de helt plötsligt kö, fattade ju att nåt hade hänt och mycket riktigt efter en stund kom polisen och ambulans i full fart på väggrenen.
Vi hade tur för vi kom förbi fort, men hörde på radion att kön sträckte sig längre och längre!! Såg ena bilen med som blivit påkörd bakifrån, de var fortfarande personer kvar i bilen.
 Stannade en kortis i jönköping på biltema och lämnade tillbaka lagret som vi fick byta ut, är ju meningen att de ska hålla mer än 150mil! Killen i receptionen var lite tveksam först men när A berättade vad som hänt och att han jobbat som bilmek i massa år så gav han sig. Fick pengarna tillbaka.
Sen fortsatte färden hemåt, och vid 16.30 var vi äntligen hemma igen!!

Fick med mig lite grejer till M från mamma, hon hade köpt kittygrejer som vanligt:) M älskar de!


Baddräkt, uv-tröja, uv-badbyxor,badcape, keps, badskor, och så hade hon fått en mössa stickat som passar till hennes stickade tröja med kitty:) Samma lila garn.

Skorna blev M helt tokig i, hon tog på dom på en gång och sen hade hon på dom tills jag la henne i sin säng och hon skulle somna!


nej nu ska jag packa upp lite mera. Imorgon ska jag och M åka till degerfors och kolla på när en kompis dotter och en tjej till ska sjunga och dansa på scenen på torget, är nån slags mini-talang tävling.
Ska bli jättekul, hoppas bara de inte regnar massa!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0