Onsdag och Skärtorsdag


Igår onsdag så jobbade jag först 5-ca9 sen hem och åt lite sen bar de iväg till örebro för hälsokontrollen på haluxa. Var tidig så hann inom rusta och stadium outlet före, sen satte jag mig på haluxa och läste en tidning och väntade.
Sen blev de blodprov, massa tester och lite prat sen var de klart. 1.5timmar tog det.
Visade sig att jag börjar se suddigt på höger öga, fast de är fortfarande okej syn men ändå.. Så ska hålla lite koll så de inte blir sämre.
Sen hörseln var lite dålig på vänster öra, jag börjar tappa de höga tonerna sa hon, och de är dom man tappar först sa hon. Frågade om jag använder hörlurar med musik mycket. För de börjar bli vanligare bland unga som ständigt går med mp3 på högsta volym. Nej de gör jag inte men däremot så jobbar jag ju i buller ständigt, men har ju mina hörselkåpor med radion på fast de är inte så högt men så slarvar jag, jag går runt med högra kåpan på med radio i och sen har jag vänstra uppe på huvudet, för att jag ska höra omgivningen! Så där fick man sig en tankeställare!!! Så från och med nu är de båda kåporna på vid traktorn och krossen och mjölkningen. Jag hade de idag, tycker de är lite jobbigt för man vill gärna ha lite koll på saker runt sig, har man hörselkåporna med radio så har man ingen koll tycker jag, och särskilt när man är inne hos kvigorna så är de lite otäckt för hör man inte så rätt va de är så har man en brunstig kviga som hoppar på en annan precis bakom och så landar den på en! Eller så smyger de upp bakom en och ger en en "liten" knuff/spark!

Nu är jag ledig i hela 4 dagar!! Skööönt..
Fick lite julkänsla imorse vet inte varför, vädret kanske. Visste att de va dags o va ledig långhelg och så var de blött och ruggigt ute så min hjärna har ställt in sig på jul. Fast försökte tänka påsk men de går ju inte.. Få väl skaffa fram lite påskris eller nåt! haha

Nej nu kallar vedpannan och vill ha påfyllning. Sen ska jag vila en stund..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0