Fortfarande i ovisshet!!!

Igår hade jag förberett mig på att jag skulle få veta om de hitta nån nervproblem eller inte, men efter några minuter in i undersökningen sa hon som gjorde de att svaren lämnar hon till en specialist som är bäst och han/hon ska tyda resultatet och meddela min läkare på vårdcentralen som sedan meddelar mig och bestämmer hur vi ska gå vidare med de.
Var som om nån slagit ner mig med en klubba fan va besviken jag blev, så nu ska man vänta ca 2 veckor på svar!
Drygt........

Iaf undersökningen var klart inte de roligaste jag gjort i mitt liv men de gick okej ändå, tog 1.5timme av elektriska stötar, och de hittade inte nerven i armbågen på nån av armarna så hon fick gå och hämta avdelnings chefen och hon kunde till slut hitta dom. Har dom troligtvis sittande innanför nåt ben eller nåt, fatta inte riktigt.
Tänk er att ni slår i armbågen i en kant, så de gör asont, änkestöten,elektriska punkten eller vad ni nu kallar de!
Tänk er att ni gör de 50 ggr i rad! Inom 2 minuter typ! Så kändes de när de leta efter nerven. Först prova de ha på lägsta styrkan sen höjde de och höjde tills de körde på max och där fick de ligga hela tiden för annars gav de inget utslag på datorn, så till slut var de ganska jobbigt när de för typ 3dje gången gjorde om de och leta.
Sen i fingrarna  var de inte så farligt, som att ta i ett elstängsel 20 ggr i varje finger ungefär, och när de gav impulser till de olika fingrarna så hoppa hela fingret till, och de kändes jättekonstigt, som en reflex fast ännu värre, skumt att inte ha nån kontroll över handen, dom styrde den helt. I handleden gjorde de minst ont då hoppa inget heller.
Hela armarna var jättetrötta efteråt.



Kommentarer
Postat av: Lotte

Men jisses, låter riktigt otäckt! Tråkigt att det blir ytterliggare 2 veckors väntan dessutom. Hoppas det känns ok trots allt. Kramar.

2009-04-03 @ 10:24:01
Postat av: Linda

Usch det lät inte alls som någon trevlig upplevelse :-( Hoppas tiden går fort så det inte känns som du behövt vänta så länge på svaret.

KraM Linda

2009-04-03 @ 13:53:00
URL: http://skafferitjuv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0