Camping, vattenskada och kräk

Ja de var nästan mörkt när vi kom fram igår, hann bara sätta i ordning husvagnarna och samla lite ved sen var de mörkt, Grillade korv och mirre var jättetrött så A gick in med henne och skulle få henne och sova men icke då blev hon superpigg och var uppe lika länge som vi!
Så när de var i husvagnen så var jag och fredrik vid elden en stund och grillade marchmallows. Sen gick vi också in.
Vaknade av att de var olidligt varmt i husvagnen så A stängde av pannan, sen vaknade vi och de var kallt på morgonen och skulle slå på igen, då var de inget vatten kvar i systemet!!
Vattnet hittade vi däremot under golvet och ute på marken under vagnen!!
Typiskt, så vi åkte hem och rev upp golvet och de var hål på ett av rören, men som tur va gick de och svetsa. Så nu håller A på med de sista och ska ställa i ordning och sätta igång fläktar så de torkar upp!!
Tur i oturen va väl att vi va relativt nära hem, jobbigt om de hänt när vi åkt längre och planerat vara borta flera dagar!

Jag och mirre åkte nyss till farmor för och hämta lite kläder som ulrika lämnat till miranda, ett cerise/grönt randigt linne och 2 par strumpor och en t-shirt me en katt på.
Skulle bara en snabbis in och hämta men mirre plundra godisskålen och fick tag i 2 ägg och stoppa in båda utan att vi såg och så fick hon allt i halsen så hon kräktes lite, så de blev och stoppa ungen i badet!

Men nu är vi hemma igen:)

Här kommer lite bilder från helgen.








M i sin nya tröja



Kommentarer
Postat av: Virreh

Fredrik kör väl försiktigt på fyrhjulingen?? Vill inte att han kör så fort..

2009-04-13 @ 16:53:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0